Review | Miss Sporty InstaGlow Blush 05 si 06

Acum ceva timp am descoperit că am un singur blush și ăla în paleta Face Form de la Sleek. Na, pai dacă tot vine vara am zis sa mai adaug și eu niște blush-uri la colecție. Numai eu puteam sa am vreo 20 de rujuri și un singur blush. Anyway, m-am hotărât asupra celor de la Miss Sporty și am zis să iau unul într-o nuanța mai coral (05 Beaming Peach) și unul mai roz (06 Shiny Coral).



De luat, le-am luat din Auchan și am dat 10 lei pe unul. Bargain. Online le găsiți pe 1001cosmetice la prețul de 15 (acum au ceva reduceri și îl au la 11,5 lei). Blush-urile nu sunt mate, dar nici nu conțin sclipici. Pur și simplu ofera o „strălucire” naturală. Se aplică uniform pe ten și se blenduiesc foarte ușor. Din punct de vedere al rezistenței, pe tenul meu rezistă lejer 5 ore, ceea ce m-a surprins ținând cont că am dat 10 lei pe unul.


Am folosit 05 Beaming Peach și în machiajul simplu de primăvară postat pe blog nu de mult. Voi ați încercat aceste blush-uri? Ce părere v-au lăsat?
P.S.: m-am hotarat ca atunci cand ne adunam 1000 pe pagina de Facebook o sa organizez un giveaway. Just so you know! :*


Comments

  1. Ce frumos este cel deschis la culoare <3 Trebuie sa trec si eu prin Auchan, poate le mai prind la 10 lei. Nu de alta, dar in DM sunt 16 lei :)) Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca in Auchan sunt tot timpul 10 lei ca nu scria niciunde oferta sau chestii de genul :D :*

      Delete
  2. Ce dragut arata ca si nuante! Sunt prafoase sau more on the creamy side?

    ReplyDelete
    Replies
    1. La atingere se simt cremoase, dar atunci cand pui pensula in ele (eu folosesc o pensula de stippling) sunt foarte putin prafoase. Sper ca are sens ce am zis :D

      Delete
  3. Le-am vazut acum ceva vreme in DM, le-am incercat pe mana, dar parca in lumina de acolo mi se parea ca au sclipici. Poate trebuia sa tin swatch-uite pe mana pana ieseam la lumina naturala.
    Mi se par ca arata asa dragut si am fost dezamagita de partea cu sclipici. Poate le mai dau o sansa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu e sclipici ca si eu ma feresc :)). Aveam duminica pe fata 06 Shiny Coral :D

      Delete
  4. Culoarea aia peachy e super super mișto. Dacă nu aș avea destule mi l-aș lua și eu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cel mai des intind mana dupa cel peachy :D. Dar incerc sa ma fac sa il port si pe cel rozaliu :))

      Delete
  5. Foarte dragute culorile. Cel deschis seaman cu blush-ul Ardeco 08, dar eu chiar le-as combina. Cred ca ar da foarte bine. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut cateva farduri faine de la Artdeco, dar m-ai facut curioasa si de blush. O sa ii dau un search pe google :))

      Delete

Post a Comment

Popular Posts