Favoritele lunii august | 2015

Bine ai venit Septembrie! Cu un nou inceput de luna vine si o noua serie de favorite ale lunii anterioare. August nu a fost foarte incarcata de noutati, asa ca pentru azi nu am pregatit o postare foarte lunga.

Sa incepem cu machiajele. Probabil ca sunteti deja familiarizate cu obsesia mea pentru rujurile in culori puternice, asa ca nu va mira aparitia acestuia printre favorite. Este un ruj de la Avon in nuanta Bold Bordeaux, si va las mai jos si cu o poza in care l-am purtat.

lipstick

dark lips

In luna August s-a strecurat si paleta NudeTude de la TheBalm si trebuie sa recunosc ca am folosit-o aproape de fiecare data cand am machiat. Daca vreti sa aflati mai multe despre ea si sa vedeti si swatch-uri gasiti review-ul aici.

the balm

Sprancenele mele sunt destul de dese incat sa nu aiba nevoie de prea multa atentie atunci cand vine vorba de machiaj, dar am descoperit un produs care le face sa arate mult mai bine in cateva secunde. Le tine in loc si imi si ofera putina culoare. Vorbesc despre Tinted Brow Mascara de la NYX Cosmetics, iar eu il am in nuanta Brunette.

nyx

Cleansing Toner-ul de la Nivea mi-a schimbat total tenul. M-a uimit faptul ca de cand il folosesc nu mai vad cosuri, iar porii au inceput sa se micsoreze. A trecut rapid pe lista cu necesitati. Pe caldura asta am obisnuit sa tin sticla in frigider, astfel devenind foarte racoros atunci cand imi curat tenul.

nivea

#Girlboss este o carte scrisa de Sophia Amoruso, CEO al cunoscutul brand NastyGal. In ea povesteste despre cum a reusit sa faca dintr-un cont deschis pe eBay, un brand cunoscut de milioane de oameni. Despre cartea asta o sa va povestesc mai multe intr-o postare viitoare, dar daca vreti sa o cumparati o gasiti la cei de la Okian.

nastygal

Si cam atat pentru August, v-am zis ca nu sunt o sa fie o postare lunga. Sunt curioasa sa aflu ce favorite ati avut si voi luna aceasta asa ca va invit sa lasati un comentariu cu lucrurile care v-au placut in luna August.


Comments

  1. uuu ce ce bine iti sta cu rujul ala <3

    ReplyDelete
  2. Am mai auzit de lotiunea tonica de la Nivea, tot de bine, tare's curioasa cum e si o sa mi-o iau si eu :) Rujul ala e divin, are culoarea vinului :)) <3

    ReplyDelete
  3. Sa le folosesti cu drag in continuare, NudeTude de la TheBalm arata grozav.

    gya-make-up.blogspot.ro

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts